aeon flux

ready for the action now, danger boy?

bd-hír: csillagok között már márciusban? Zalaba_Ferenc
2015. január 23. 18:05:00

Kategória: bd 12 komment

A Walmart kotyogott egy kicsit a Csillagok között (tengerentúli) BD-változatáról, és még egy nem túl nagyméretű artworköt is közzétett róla, amit alant csodálhattok meg. Az áruházlánc szerint a gyűjtői változat két BD-t és egy DVD-t kínál majd digipack csomagolásban, egy 48 oldalas könyv és egy eredeti 70mm-es IMAX-képkocka kíséretében. Remélhetőleg A sötét lovaghoz és A sötét lovag felemelkedéséhez hasonlóan az IMAX-kamerákkal felvett jeleneteket a BD 1.78:1-es képarányban tartalmazza majd, az extrák pedig nem lesznek olyan hányavetik, mint az utolsó Batman-mozi esetében: történetesen nagyon tudnék örülni, ha mondjuk Kip Thorne, Stephen Hawking vagy valamelyik másik agyas megmagyarázná nekem, marhának a film tudományos vonzatait. A Walmart még annyit elárult, hogy a kiadvány március 31-én jelenik meg.

A magyar változatról még nincs hír.

UPDATE: A dátum megerősítést nyert. Az "elolvasom" után megtaláljátok az extrák felsorolását és egy másik BD-borítót.

bd_interstellar_walmart.jpg

Szóval a Paramount ma hivatalosan is megerősítette, hogy a Csillagok között március 31-én jelenik meg DVD-n és BD-n (17-én letölthető változatban), méghozzá a következő extrák kíséretében:

  • The Science of Interstellar—Extended cut of the broadcast special.
  • Plotting an Interstellar Journey—Discusses the film’s origins, influences and narrative designs.
  • Life on Cooper’s Farm—Bringing Americana and the grounded nature of a farm to a sci-fi space movie.
  • The Dust—Learn how cast and crew avoided sand blindness, and see how to create, and clean up after, a catastrophic dust storm.
  • TARS and CASE—Designing and building these unique characters and how they were brought to life on set and in the film.
  • Cosmic Sounds—The concepts, process, and recording of Hans Zimmer’s unforgettable score.
  • The Space Suits—A look at the design and build of the suits and helmets, and what it was like to wear them.
  • The Endurance—Explore this massive set with a guided tour by production designer Nathan Crowley.
  • Shooting in Iceland: Miller’s Planet/Mann’s Planet—Travel with the cast and crew to Iceland and see the challenges they faced in creating two vastly different worlds in one country.
  • The Ranger and the Lander—A look at the other two spaceships in the film.
  • Miniatures in Space—Marvel at the large-scale models used in the explosive docking sequence.
  • The Simulation of Zero-G—Discover the various methods that the filmmakers used to create a zero gravity environment.
  • Celestial Landmarks—Explore how the filmmakers used practical special effects informed by real scientific equations to give the illusion of real space travel for both the actors and the audience.
  • Across All Dimensions and Time—A look at the concept and design of the Tesseract, which incorporated a practical set rather than a green screen.
  • Final Thoughts—The cast and crew reflect back on their Interstellar experience.
  • Theatrical Trailers

bd_interstella.jpg

Címkék

sci-fi matt damon michael caine imax matthew mcconaughey christopher nolan anne hathaway casey affleck interstellar jessica chastain warner bd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr847095873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

purple rain 2015.01.21. 21:16:34

Ennek van hírértéke :)

Lennox 2015.01.21. 21:39:48

Királyság! Én még mindig szorgalmazom, hogy legyen egy TASK-os steelbook kiadás is. Nagyon menő lenne.

BangoTomi 2015.01.21. 23:10:47

Azért ezek az artworkök nem sok újat mutatnak...a már jól ismert moziplakátok és filmjelenetes képekkel operál. Nincs is ezzel baj. De tegye fel a kezét, akinek sikerül megemésztenie a paramount kék színű lemezeit egy szép korong dizájn helyett... :/

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2015.01.22. 08:01:16

@BangoTomi: Nekünk még mindig jobb, márt nálunk nem bilikékek, hanem fehérek a lemezek. Nem mintha az jó lenne, de azért jobb.

stepboy 2015.01.22. 19:01:19

"történetesen nagyon tudnék örülni, ha mondjuk Kip Thorne, Stephen Hawking vagy valamelyik másik agyas megmagyarázná nekem, marhának a film tudományos vonzatait."

tessék:
www.amazon.com/Science-Interstellar-Kip-Thorne/dp/0393351378/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1421949602&sr=1-1&keywords=the+science+of+interstellar

theus 2015.01.23. 19:08:21

Nem az volt a baj ezzel a filmmel, hogy nem lehet érteni a tudományos részét, már ahol tudományos volt. Az most, hogy a feketelyukba való zuhanást túléli-e ha az pörög vagy sem lényegtelen. A forgatókönyv volt bugyuta, dolgozni kellet volna még rajta.
Biztos majd ezzel is eljön az ami a Prometheus-al is, eleinte mindenki, hú meg ha aztán szép lassan általános meggyőződés lesz, hogy valójában szar film volt.

theus 2015.01.23. 19:20:18

@Zalaba_Ferenc: Én a dvd megjelenést várom, hogy végre legyen Honest trailer.

theus 2015.01.23. 19:22:03

pontosítok, everything wrong with...-et szeretnék már látni

David S. 2015.01.23. 20:59:21

Lehet, hogy én egyedül vagyok ezzel, de engem nagyon zavarnak azok az IMAX-es filmek, amelyeknél nem egységes a képarány. Engem nagyon ki tud rántani az ilyesmi a filmből. Na mind1, ha így jelenik meg, hát így jelenik meg, a Galaxis őrzőis BD-balhé után már annak is örülök ha egy film egyáltalán megjelenik blu-rayn.

geomayler 2015.01.23. 23:39:18

Nyálcsorgató a csomag, erre lehet be is ruháznék, amiért viszont nem akarom megnézni a forgatási extrákat, meg trükkfelvételeket, az az, hogy a film nézése közben ne azon agyaljak, hogyan lógtak kábelen. Röviden szólva: kizökkent.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása