aeon flux

ready for the action now, danger boy?

pletykarovat: kiszivárgott az első önálló star wars film sztorija? Zalaba_Ferenc
2014. november 25. 13:55:00

Kategória: film 6 komment

Jó másfél évvel ezelőtt erősítették meg a hírt, mi szerint az *egvalag* pénzért felvásárolt Lucasfilmet a Disney minden évben meg kívánja fejni, azaz míg háromévente jönne egy új fejezet a következő trilógiából, a közbülső időben 2-2 önálló Star Wars-filmmel tengetnék az időt, és azonnal lábra is keltek olyan pletykák, hogy ezek a szóló filmek "begins" sztorik lesznek Han Solóval, Yodával, Boba Fett-tel, és esetleg azzal a távirányítós kis nünükével, amelyik fel-alászáguldozik a Halálcsillag padlóján... mondjuk rivalizálhatna a Wall-E takarítórobotjával egy mindent felforgató... na, de hol is tartottam?

Tehát, a Slashfilm tudni véli, mi rotyog Gary Whitta  forgatókönyvíró (Éli könyve) és Gareth Edwars rendező (Godzilla) ötletfazekában, azaz miről fog szólni a 2016. decemberében bemutatandó első szóló film, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy a következőktől nem lett nedves a szám széle. A "megbízható forrásra" hivatkozó lap szerint a film ugyan az Egy új remény előtt játszódik majd, de nem (feltétlenül) karakterek előtörténetével foglalkozi, hanem egy nagyon értékes tárggyal - a Halálcsillag terveivel -, melyet egy csapat fejvadász kíván meglovasítani, vagyis jelen esetben megwampásítani a Birodalomtól.

Nice. Természetesen felmerült, hogy a csapathoz Boba Fett is csatlakozhatna, viszont azonnal hozta magával a kérdést, hogy Vader miért paktálna le vele később (A Birodalom visszavágban), ha korábban rossz fát tett a Birodalom tűzére, hacsak... wait for it! ...nem lesz Fettből azonnal áruló. A bitang! További pletykaként említésre került, hogy a filmben olyan karakterek is felbukkannak majd, akik a The Force Awakensben is szerepet játszanak (valószínűleg elég öreg kiadásban), továbbá az Ezeréves Sólyom is berepül majd - még nem Han Solo irányításában. 

Természetesen a fentiek még semmilyen hivatalos forrásból nincsenek megerősítve, de azért nem bánnám, ha így lenne. Ugyanakkor a gigantikus szörnyek terelgetéséhez szokott Edwardsnak a téma újdonság lenne, szóval házi feladatként gyorsan megnézetném vele Árpa Attila Argóját azzal a memóval, hogy "ilyet ne".

starwars_bountyhunters.jpg

Címkék

star wars sci-fi pletykarovat gareth edwards

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr166931675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsedáj 2014.11.25. 14:20:51

Van arról valami infó, hogy a Fórum Hungary mikor ad magyar nevet a SW7-nek?
Az első előzetest ugye tutira játsszák majd a Hobbit előtt, hiszen mindkét filmet ők forgalmazzák.

Ja és a Disney vajon megkegyelmez nekünk, vagy sajnos nem fogjuk világpremierként látni a filmet 2015 végén? :(

A spinoff film ötlete nagyon tetszik. Fejvadászos menekülős rablós SW film érdekesnek hat. TCW animációs sorozatban már volt pár ilyen epizód.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.11.25. 14:58:38

@Dzsedáj: Rajta vagyok a film magyar címén. Amint kiderül, szétkürtölöm. A trailer sorsáról még semmit se tudni, mint ahogy a bemutató dátumról se. Annyi biztos, hogy a forgalmazó saját facebook oldala decemberre ígérte a filmet. Ebben viszont simán benne van egy hét csúszás (mint ahogy a Bosszúállók-folytatás is egy hetet csúszik majd).

isvaen 2014.11.25. 16:04:49

vicces lesz látni az előzmény előzményeit, amik nem is igazán előzmények, s csak részben érintik a következő részek eseményeit. és az külön feladat lesz, hogy maaajd a lepusztult 4-5-6 világából újra hipermodern hightech conceptet tojjanak ki a soron köv. részekben. csak nehogy nagyobb katyvasz legyen, mint a terminátor... bár manapság hollywood nem a kidolgozott történteiről híres...

Dzsedáj 2014.11.25. 16:37:26

@Zalaba_Ferenc: Köszi. Sajnos az egy hetes csúszás pont 24-e szentestére esne utána péntek szombat karácsony, két hetes csúszás esetében meg szilveszter, újév van..
Ez nem tudom mennyire árthat a hazai bemutatónak ilyenkor..

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.11.25. 17:38:41

@Dzsedáj: Nagyon megdobná! Szentestét leszámítva az emberek karácsonykor rengeteget járnak moziba. Szerintem a december 25-ei bemutató reálisnak mondható.

misafeco 2014.11.25. 18:46:33

@Zalaba_Ferenc: Elég csak belegondolni, hogy egy évvel ezelőtt a Wall Street farkasa milyen népszerűségnek örvendett, még januárban is. Bár egy Star Wars kaliberű filmet kb. akármikor megjelentethetnek, úgyis dőlni fog rá a nép. Mondjuk a Disney stratégiáját nem értem, ezzel a büntetéssel semmit nem érnek el. Sőt, szinte támogatják vele a kalózkodást.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása