aeon flux

ready for the action now, danger boy?

(magyar) trailer: tökéletes hang 2. [pitch perfect 2.] (2015) Németh Barna
2014. november 20. 20:55:00

Kategória: film 1 komment

Tegnap örömködtem egy sort a Pitch Perfect folytatása okán, de a trailert látva némiképp alábbhagyott a lelkesedés. Persze az első részt sikeressé tévő építőkövek itt is masszívnak látszanak, nem úgy a malter. Igen, valószínűleg gyorsan összetákoltak valami humorosnak szánt történetféleséget két nóta közé, no de majd meglátjuk. Azért jó volt újra hallani az előző felvonás legnagyobb slágerét, a többit viszont (ami a tovább mögött finghanggal magyar hanggal is megtekinthető) még emészteni kell.

Címkék

trailer musical sequel elizabeth banks brittany snow anna kendrick rebel wilson magyar trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr276919733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marci9595 2014.11.23. 01:54:36

Csak azért néztem meg a trailert, mert Elisabeth Banks első filmje ez lesz, de szerintem inkább várhatott volna még... . A vígjátékok trailereiben általában lelövik a legjobb poénokat, ha ez itt is így van, hát akkor ez még gyengének sem lesz nevezhető, szokásos amerikai bullshit-vígjáték...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása