aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: a hobbit - az öt sereg csatája második, szinkronizált előzetese Zalaba_Ferenc
2014. november 17. 13:25:00

Kategória: film 4 komment

Egyszer minden véget ér. Peter Jackson most utoljára látogat Középföldére, hogy befejezzen egy olyan történetet, amely szimpla kincskeresésnek indult, végül gigantikus háborúba torkollott, egy olyan csatába, melyben emberek, törpök, elfek, orkok és más lények küzdenek meg az igazukért, és ami részben elindít egy olyan sötét folyamatot, amely néhány évtized múlva egy bizonyos szövetség megalakulásához vezet.

A rendező ígérete szerint Az öt sereg csatája lesz a legrövidebb a Hobbit/Gyűrű-filmek közül (a maga bő két és fél órás játékidejével), ugyanis műfajára nézve inkább tekinthető thrillernek, mint nagy-nagy kalandfilmnek, és egy ilyen zsánerhez feszes tempó illik. Ez persze nem akadályozta meg abban, hogy a filmet egy 45 perces csatajelenettel zárja, amely az ígéretek szerint mindent felülmúl, amit idáig láttunk. Nos, ha másnak nem, Jacksonnak ezt el is lehet hinni.

A hobbit: Az öt sereg csatája 2014. december 18-án érkezik a magyar mozikba 2D-ben, 3D-ben, HFR3D-ben, IMAX 3D-ben, valamint feliratos változatban is, ez pediglen a második, nagyívű előzetes magyar változata, melyet online nálunk tekinthettek meg elsőként (a beágyazás, megosztás szabad).

További exkluzív videókért iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra!

Címkék

trailer fantasy hobbit lord of the rings forum hungary cate blanchett orlando bloom the hobbit adventure ian mckellen the lord of the rings exkluziv christopher lee hugo weaving martin freeman luke evans trailer magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr706909713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gandalf Garaboncias 2014.11.17. 15:27:44

Mi ez a divat mostanság, hogy nincs külön feliratos meg szinkronos videó, hanem egy videóba rakják mindkettőt?

Hedley Lamarr 2014.11.17. 16:29:45

@Pisti, az aragorn: igen, és elég idegesítő mert le sem lehet szedni manuálisan, inkább az angolt néztem meg

CrazyDave 2014.11.17. 21:11:46

Legolas mint Stohl András, húha. Más valaki nem volt kéznél hirtelen ehhez az előzeteshez :D

tumi 2014.11.17. 22:19:11

Hujber Ferenc Thranduil szinkronhangjaként továbbra is szörnyű.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása