aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézd csak, mi jelenik meg itthon dvd-n: super Zalaba_Ferenc
2014. október 31. 12:25:00

Kategória: film 6 komment

Szerintem nincs még egy olyan író-rendező a Földön, kinek ázsiója idén akkorát nőtt volna, mint A Galaxis Őrzőit dirigáló James Gunné. A Trománál(!) startolt trash-gyáros gyönyörű karriert futott be, és mivel ezek állomásait szinte kivétel nélkül imádom, ezért egy csöppet sem irigylem tőle a sikert, és különösen örülök annak, hogy hozzánk is megérkezik végre a rendező előző filmje, a szuperhős-kultuszt nagy-nagyon durván karikírozó Super, melyben Rainn Wilson ölt sztreccsruhát, méghozzá egy elég bizarr isteni sugallatot követve, hogy meglehetősen drasztikus módon büntesse meg az olyan bűnöket, mint amikor valaki elé tolakodik a sorban. Aztán persze sikerül a maffiával (kiket Kevin Bacon vezet) is ujjat húznia: még szerencse, hogy betársul mellé egy sidekick Ellen Page személyében.

Gunn a filmben szépen maga köré terelte megszokott bajtársait (Nathan Filliont, Michael Rookert, Gregg Henry-t és Sean Gunnt), és egy pillanatra sem riad vissza azon határvonalak átlépésétől, melyeket a nagy költségvetésű tesók meg sem mernek közelíteni. 

A Super 2014. november 10-én jelenik meg itthon DVD-n eredeti képpel, DD5.1-es magyar és angol hanggal, magyar felirattal, továbbá az extrák között werkfilmmel, képgalériával és ajánlóval. Mondanom se kell, hogy az 1.990 Ft-ot kóstáló DVD-nek polcon a helye.

dvd_super.jpg

Címkék

comedy ellen page superhero kevin bacon liv tyler michael rooker rainn wilson nathan fillion james gunn cinetel dvd borito dvd hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr86851043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csgergo 2014.10.31. 13:27:25

Szerintem az még merészebb, hogy ezzel a borítóval ki merik adni. Kiváló a film, de egy átlag vásárló ránéz a dobozra és eszébe sem fog jutni leemelni a polcról.

Deepblue Noir (törölt) 2014.10.31. 15:46:38

vajon pl.
deep blue sea
to the wonder
under the skin
the immigrant
megjelennek majd?
(ha mondjuk az alex r. perry-k nem, azzal azért annyira sokat nem veszítünk, tőlünk eléggé távol áll)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása