aeon flux

ready for the action now, danger boy?

kettéválik a pro video Zalaba_Ferenc
2014. szeptember 01. 14:30:00

Kategória: film 4 komment

Mostantól ne keressünk ProVideo-filmeket a moziban, a cég ugyanis szétválik: szeptember 1-jétől a Freeman Entertainment Kft. (illetve a facebook oldaluk szerint a Freeman Film) viszi tovább azon filmek forgalmazását, melyek eddig a ProVideo tervezett bemutatni. Jelenlegi állás szerint a ProVideo ősztől kizárólag DVD- és BD-kiadással foglalkozik majd.

Az új cég sajtósától megtudtuk, hogy lényegi változás nem történik: a mozis csapat ugyanaz marad, mint a ProVideónál, és a filmkínálat is megegyezik majd azzal, amit még a PV színeiben terveztek, ennek megfelelően október 9-én jön a Pierce Brosnan főszereplésével készült November Man, szintén októberi bemutató lesz a Harag című tankos kalandfilm Brad Pitt-tel, és még idén várható Woody Allen legújabb rendezése, a Káprázatos holdvilág, valamint a Dumb és Dumber Kettyó is.

A ProVideo tehát a The Expendables - A feláldozhatók 3-mal búcsúzik a magyar moziforgalmazástól, amely egyébként első helyen rajtolt a hazai bevételi listán.

freeman_film.jpg

Címkék

brad pitt jim carrey woody allen pierce brosnan colin firth jeff daniels emma stone provideo david ayer magyarvalosag filmforgalmazas freeman film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr156648685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dgLaci 2014.09.01. 14:37:57

Dumb és Dumber* :)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.09.01. 14:39:18

@Deák Gál Laci: Annyira arra koncentráltam, hogy a Kettyót ne 'sszam el... :)

isvaen 2014.09.01. 15:09:35

gordon gecko erre már mondott volna valamit....
szánalmas.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.09.01. 17:08:22

és a két cég neve pro és videó lesz?!

:D Tudom, tudom, de nem lehetett kihagyni.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása