aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj a galaxis őrzői legót! Zalaba_Ferenc
2014. augusztus 19. 18:50:00

Kategória: film 4 komment

Mint ahogy azt írtuk, A Galaxis Őrzői nem csupán a nyár egyik legszórakoztatóbb, de legnézettebb filmje is lett egyben (már ami az indulóhétvége nézettségi adatait illeti): nem semmi teljesítmény ez egy űrtolvajtól, egy zöld bérgyilkosnőtől, egy mániákus bosszúállótól, egy beszélő fától és egy fegyvermániás mosómedvétől, nem igaz? Na most, ha még nem nézted volna meg James Gunn filmjét, akkor tégy magadnak egy szívességet, és irány a mozi, aztán gyere vissza hozzánk, most ugyanis egy LEGO Super Heroes - Guardians of the Galaxy szettet nyerhetsz!

A játékhoz nem kell mást tenned, mint megnézni a filmet, és válaszolni a következő kérdésre!

Egy kellemetlenül végződő összecsapás végén hol köt ki Drax (Dave Bautista) karaktere?

A) Egy rakat mérges űrdisznó között.
B) Egy egész medencényi sárga trutyiban.
C) Egy űrkaszinó szerencsekerekében.

A válasz betűjelét teljes neved és címed feltüntetésével e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) várjuk. A tárgy legyen "A Galaxis Legója" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között egy LEGO Super Heroes - Guardians of the Galaxy szettet (lásd lent!) sorsolunk ki a filmet forgalmazó Forum Hungary és a LEGO Store Budapest felajánlásával. A játék augusztus 31-e, vasárnap éjfélig tart. A nyertest a rá következő héten értesítjük. Figyelem: csak teljes névvel, címmel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz sok szerencsét, és ne feledd el megsimogatni a mosómedvét!

legostorebudapest.jpg
legosuperheroes-gotg.jpg

Címkék

lego jatek marvel comedy sci fi forum hungary glenn close benicio del toro superhero vin diesel bradley cooper zoe saldana james gunn john c reilly lee pace chris pratt guardians of the galaxy dave bautista karen gillan

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr486617865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TomPowell25 2014.08.19. 19:25:21

Ááá, nincs hozzá rakétás mosómedve így nem is érdekel.:D

progvog 2014.08.19. 20:35:19

@K. Feri: Rocket egy másik szettben van benne groottal együtt (meg egy comic con szettben, de azt hatvanezer forint alatt nem lehet beszerezni), ebben star-lord, drax és gamora van

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása