aeon flux

ready for the action now, danger boy?

breaking: megvan a star wars - episode VIII író/rendezője! Zalaba_Ferenc
2014. június 20. 22:00:00

Kategória: film 10 komment

A Deadline jelentése szerint a messzi-messzi galaxis történetének VIII. felvonását Rian Johnson írja és rendezi. Óriási hír. Bármennyire is csipázzuk J.J. Abramset, ő blockbusterekre - méghozzá bitang jó blockbusterekre termett filmalkotó, aki azok minden szabályát betartja, és végtelen kreativitását bizonyos konvenciók között éli ki. Na de Johnsontól egyszerűe nem lehet tudni, mit várjunk. Ő volt az, aki középiskolás környezetben noirt mesélt (sajátos nyelvezettel), ő volt az, aki Rachel Weisz kezébe láncfűrészt adott, és ő forgatta el az utóbbi évek egyik legjobb sci-fijét, amelynek minden perce zavarba ejtően váratlan volt, mi több, képes volt egy egész Breaking Bad-epizódot egy légy hajkurászásának szentelni - és ezzel leszállítani a sorozat egyik legemlékezetesebb részét.

És most - illetve 2018-ban - ő veszi kézbe a modern filmtörténelem legfontosabb sagáját. Mi lesz itt?! (A Deadline azt írja, hogy a IX. résszel is ő foglalkozik majd, viszont a TheWrap szerint csak egyetlen részt forgat majd le.)

Maga a rendező a következő filmrészlet tvítelésésvel kvázi meg is erősítette a hírt.

Címkék

star wars sci fi george lucas director jj abrams rian johnson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr786394547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nokontakt 2014.06.20. 22:30:18

Az évtized legjobb híre!!!

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2014.06.20. 22:31:12

Hoppá, most nézem, ő rendezte a Breaking Bad Ozymandias részét is (tudom, az elsősorban nem a rendezéstől volt jó, de akkor is)

Hm, nem lehetne inkább rögvest a VIII. résszel folytatni, Abrams borítékolható iparosmunkáját kihagyva? :)

(ja, amúgy a legyes rész az egyik kedvenc Breaking Bad epizódom, de úgy tűnt eddig, hogy ezzel egyedül vagyok)

nokontakt 2014.06.20. 22:37:47

@Pitypalatty úrfi: Nem vagy egyedül :) Rian Johnson miatt pedig, úgy érzem van értelem ennek az egész "cicónak" :)

Ferenclabda 2014.06.20. 23:28:31

Nagyon jó hír, csak arra lennék kíváncsi, hogy J.J.-t eleve csak egy filmre akarták, vagy esetleg volt valami nézeteltérése a Disney-vel?

nikodémus 2014.06.20. 23:31:02

Én aggódom, Rian Johnson túl egyedi és túl jó ehhez a pénztermelő sagához. Konfliktust és stúdió által szétcincált filme(ke)t sejtek - ne legyen igazam.

Jester. 2014.06.20. 23:32:36

Ajaj. A Szélhámos fivérek nagyon szar volt.

Nyílméregbéka 2014.06.21. 01:35:54

Azért az nem elhanyagolható, hogy J.J.A. amellett, hogy jó rendező, van érzéke a blockbusterekhez, még fanatikus Star Wars rajngó is, így nála jó kezekben van a frencise sorsa, én szívesebben láttam volna, ha ő is folytatja, és csak spinof epizódokhoz keresnek másokat. Rian Johnson alapvetően tévés tendező, egy értékelhető mozifilmmel a pedigréjében, és bár a Looper tetszett nekem, de nem tudom valóban annyira óriasi hír-e ez, én azért kicsit szleptikus vagyok.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.06.21. 09:24:17

jaj de messze még 2018, addig még kiszállhat/kidobhatják 1000x legalább. Ha elkezdi a munkát majd akkor örüljünk, és szorítsunk, hogy be is fejezhesse.

Cseh Dániel · http://aeonflux.blog.hu/ 2014.06.24. 20:43:08

Igyekszem nem elragadtatni magam az új trilógia kapcsán, tanulva a számtalan csalódásból, de Rian Johnson kiváló választás lehet.

Abrams már bizonyította, hogy kellő tisztelettel tud új alapokra helyezni egy jól működő univerzumot, Johnson erre építve éppen olyan kellemes változást hozhat majd, mint Kershner tette annak idején.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása