aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: get on up (2014) Németh Barna
2014. március 14. 20:37:00

Kategória: film 3 komment

Három évvel ezelőtt Tate Taylor és két nagyasszonya (Octavia Spencer és Viola Davis) alaposan beletenyerelt a lecsóba a minden szempontból arany tojást tojó tyúknak bizonyult A segítséggel (The Help). Most újra összeállt a trió, hogy a nyári látványorgiába megfáradt közönségnek ismét alternatívát nyújtsanak, méghozzá a zenetörténet egyik legnagyobb alakjának történetén keresztül. A soul zene legendáját, James Brownt, a tavalyi 42-es című filmért már körülrajongott Chadwick Boseman kelti életre, történetének két fontos női alakja mellett pedig  Dan Aykroyd erősíti majd a gárdát. Persze a film nem csak egy újabb sikertörténetet hozhat az alkotóknak, de a Universal egyik legnagyobb díjszezonos reménysége is válhat belőle. Erről bővebben a megfelelő helyen olvashattok, ízelítőnek pedig itt a trailer, kattintás után pedig néhány kép is vár rátok...


Get_On_Up_1.jpg

Get_On_Up_2.jpg

Get_On_Up_3.jpg

Get_On_Up_4.jpg

Címkék

trailer dan aykroyd viola davis tate taylor octavia spencer filmkep dijszezon 2014 chadwick boseman

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr275860745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2014.03.14. 20:58:34

Az előzetes látva nekem a Dreamgirls jutotta eszembe. Ha azt a szintet hozz, akkor egy nagyon kellemes kis mozi van kilátásban.

Németh Barna 2014.03.14. 21:53:05

@Atkakukac1989: Én egy kicsit remélem, hogy jobb lesz. Nekem az nem igazán tetszett :(

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása