aeon flux

ready for the action now, danger boy?

2015-ben folytatódik a halálos iram Zalaba_Ferenc
2013. december 23. 08:30:00

Kategória: film 7 komment

Paul Walker tragikus halála miatt a Universal kénytelen volt leállítani a Halálos iramban 7. forgatását. Ugyan Walker jeleneteinek java már dobozban volt, de egyrészt még legalább egy kritikus szcéna felvétele várt volna rá, másrészt - tetszik, nem tetszik - idő előtti távozását valahogy bele kell szőni a történetbe, magyarán a forgatókönyvet át kell írni, és jó néhány jelenetet újra kell forgatni. Ezért aztán a stúdió kénytelen volt kibővíteni az amúgy igen szűkösre vett forgatásra szánt időt (példának okáért az előző négy részt dirigáló Justin Lin pont eme erőltetett menet miatt szállt ki), minek hozadékaként a bemutatót is el kellett halasztani.

Ez már hetekkel ezelőtt is sejthető volt (és A majmok bolygója: Forradalom bemutatója is előremerészkedett a Halálos iramban 7. számára eredetileg fenntartott 2014. július 11-re), de a mai napig nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor is izzítják be újra a tuningolt gépjárműveket és izmokat. A bemutató dátumát végül Vin Diesel leplezte le közel 60 milliós rajongótáborral rendelkező facebook-oldalán: a Halálos iramban 7. 2015. április 10-én, azaz az eredeti dátumhoz képest 9 hónapos késéssel érkezik meg a mozikba. A szürke ötven árnyalata után ezzel a Universal újabb kiemelt filmjét volt kénytelen átrakni az amúgy is igen túlzsúfolt 2015-re, ami most már minden bizonnyal sorsfordító év lesz - a nézők, forgalmazók, moziüzemeltetők és stúdiók életében egyaránt.

Szintén Diesel tette közzé az alábbi képet azzal a megjegyzéssel, hogy "ez az utolsó közös jelenetünk".

fast&furious7_04.jpg

Címkék

release action michelle rodriguez sequel cars vin diesel paul walker fast and furious james wan dwayne the rock johnson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr945705266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.12.23. 08:37:26

eskü, szerintem egy szép gesztus, hogy a halála a filmben is benne lesz. Még úgy is, hogy tudom, hogy ez elsősorban marketing, meg pénzügyi fogás, de még mindig "szebb", mintha valakinek az arcára tették volna az övét.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.12.23. 08:51:34

@doggfather: Szerintem is egyértelmű, hogy bele kell rakni a halálát, de digitális és/vagy tényleges kaszkadőrt így is be kell majd vetniük, legalábbis remélem, hogy nem az lesz a megoldás, hogy 1. egyáltalán nem szerepel majd a filmben, és mondjuk, csak megemlítik, hogy elment ide és oda, 2. egyszerűen kisétál a történetből, 3. csak hírét halljuk annak, hogy baleset érte. Igazából jelen esetben nincs jó megoldás, de talán a legkevésbé szerencsétlen az, ha a halálából a történet számára is drámai eseményt faragnak. Ez lehet egyszerre tisztelgés... meg jó üzleti fogás.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.12.23. 10:27:12

Mindenképpen rá lehet fogni, hogy pénzügyi fogás, de csak így lehet tisztelegni előtte. Ja, nem... ha teljesen újraforgatják, őt kivágják, és a végén a stáblistánál kiírják a nevét, de az meg azért túlzás...

Ez a 7. rész a legdrámaibb epizód lesz, ráadásul az még rátesz egy lapáttal, hogy az egyik eset tényleg meg is történt. 2 szereplő halála 1 filmben... azért az nagyon kemény, pedig elsősorban nem erről szól a Halálos iramban.

Durva lesz!

Repce Manó 2013.12.23. 11:08:29

Lehetne írni a történetbe valamit, ami miatt átoperálják az arcát és onnantól Ben Affleck...

-creeper- 2013.12.23. 11:19:12

Miért lesz ennyire sorsfordító év a 2015-ös?

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2013.12.23. 16:35:50

@-creeper-: Mert akkor már kizárólag csak folytatásokat mutatnak be. Pl. A cápa 16. részét, hologramos marketingakcióval körítve.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása