aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: a majmok bolygója - forradalom [dawn of the planet of the apes] (2014) Zalaba_Ferenc
2013. december 18. 16:20:00

Kategória: film 5 komment

A Forradalmat maximum a címében lesz nehéz megkülönböztetni a Lázadástól, a váratlan sikert aratott első rész folytatása ugyanis már 3D-ben érkezik a mozikba, és míg az elsőben James Franco majomkodott San Franciscóban maréknyi címszereplő társaságában, addig ebben a fejezetben már be is következett az apokalipszis, és sejtésünk szerint a majmok állnak nyerésre. 

Íme a második rész első előzetese - mindjárt angolul is meg magyarul is.

Címkék

trailer sci fi sequel gary oldman monster movie matt reeves planet of the apes andy serkis

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr385698416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nortonp 2013.12.18. 16:35:44

mostantól minden filmben John Clarke lesz? egyáltalán nem tűnik karizmatikus figurának, elsőre persze Franco is fura volt, de ő tud meglepetéseket okozni, ez a fickó meg csak egyszerűen..meh.

m.martin91 2013.12.18. 17:04:20

Maradjunk a Jason-nél. Egyébként többször is keménykedett már különböző filmekben, úgyhogy ebből a szempontból nem lehet gond vele.

FCBARCELONA 2013.12.18. 17:50:43

Az alapsztori számomra elég bugyuta, mégis valahogy érdekel a film, tetszett az első rész is.

Gunner 2013.12.18. 18:05:58

Az első részt az egyik legtúlértékeltebb filmnek tartom. Érdekes, hogy milliónyi alkotásnál fel tudják róni a kliséket meg a bejáratott paneleket hibaként, míg itt nem, pedig a Lázadás egy hatalmas kliséhalmaz volt semmi több. Nincs olyan szereplője, nincs olyan perce, ami ne lenn kiszámítható már kilométerekről.

Azt pedig csak halkan jegyzem meg, hogy Freida Pinto karaktere talán a valaha volt legfeleslegesebb női szerep amit valaha láttam. Végig ott van Franco mellett és szó szerint egész film alatt semmit sem csinál, csak úgy van látvány elemnek. Döbbenetes, hogy ezt a filmet miért ajnározták az egekig anno.

Az új rész trailere hangulatos, egy nézést mindenképpen megér, de nem várok tőle nagy csodát.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása