aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: a grand budapest hotel magyar posztere Zalaba_Ferenc
2013. december 11. 20:45:00

Kategória: film 1 komment

A magyar előzetes után az InterCom Wes Anderson új filmjének magyar plakátját is nekünk adta, méghozzá gigantikus méretben (klikk a képre), és ezért hálánk örökre üldözni fogja őket. Meg persze Andersont is, aki szórakoztató egyéniségével már számos zsánert beoltott - szemlátomást ez most egy krimi lesz, amely - ez is új infó! - március 20-tól vetítenek majd a magyar mozik!

poster_thegrandbudapesthotel_hun_k.jpg

Címkék

jude law jeff goldblum edward norton harvey keitel wes anderson ralph fiennes intercom poster exkluziv willem dafoe saoirse ronan poszter magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr625686651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sidek 2013.12.11. 21:23:03

Remélem a DVD borítónak meghagyják ezt a plakátot! Sajnos a Moonrise hasonló jellegű (erdős) poszterét persze le kellett cserélni csoportképre... Még az a szerencse, hogy a csoportképes borító se rossz.

Viszont március 20 még ooooolyan messze van. :(

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása