aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 46. hét) Takács Máté
2013. november 14. 07:55:00

Kategória: film 1 komment

Catherine Deneuve a volán mögé ül, Michael Fassbender pedig nyakig a szószban, Chris Hemsworth és Tom Hiddleston tovább civakodnak, de akad még európai rajzfilm, Oscar-nevezett, remake-alap és északi krimi is a hónap közepén. Heti bemutatók.

counselor.jpg

  • Bettie-mobil (Elle s'en va). A 70 éves Catherine Deneuve meglátja a Bettie-jelet az égen, ezért kifarol Bettie-mobiljával a Bettie-barlangból. Vagy valami ilyesmi. Feliratos, 116 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Eltitkolt életek (Tyskungen). A skandináv krimik újabb darabjában egy újonnan felbukkanó testvér borzolja a kedélyeket egy írónő életében. A hollywoodi remake-et adják Clintnek! Feliratos, 100 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.
  • A jogász (The Counselor). Regényíróknak való vidék-e a forgatókönyvírás? Cormac McCarthy most erre adta a fejét, az eredmény pedig viharos kritikák és renegát kritikusok, akik mégis Ridley Scott egyik legjobbjának tartják a sztárokkal (Bardem, Cruz, Diaz, Perez és pár kevésbé spanyol nevű) tűzdelt krimit. Feliratos, 117 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Justin, a hős lovag (Justin and the Knights of Valour). Idén már nem az első spanyol animációs film kerül a honi mozik műsorára. A főhős nem Bieber és nem is Timberlake, de azért tán nem vall oly nagy kudarcot küldetésében a magyar nézőknél. Látható 2D-ben és 3D-ben. Szinkronizált, 90 perc, ProVideo. 6 éven felülieknek.
  • A nagy szépség (La grande bellezza). Minden hétre jut egy Oscarra nevezett külföldi film a repertoárba, ezúttal Olaszországból. A szerelem következményei és az Il divo - A megfoghatatlan rendezőjének filmjében egy 65 éves csábász visszatekint múltjára, ami jobbára éjszakai klubokban és partikban telt. Szinkronizált és feliratos változatban is látható. 142 perc, Cinenuovo. 16 éven felülieknek.
  • Pinokkió (Pinocchio). Még egy olasz, még egy animációs. Carlo Collodi közismert története, amely remélhetőleg nem szenved hiányt jótündérből, orrmegnövésből, cethalgyomorból. Szinkronizált, 75 perc, Cinetel. Korhatár nélküli.
  • Starbuck. Egy fickónak hirtelen félezer gyereke lesz spermadonorkodása folyományaként. Nem csak azért ismerős sztori, mert egy hónap múlva Vince Vaughnnal is ez fog történni, hanem mert idén már láthattuk. Most több mozi, szinkronizáltan tűzi műsorra. Szinkronizált, 103 perc, Anjou Lafayette. 16 éven felülieknek.
  • Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World). A kalapácsvető szuperhős újabb kalandja, melyben a sötét világ a legkevésbé sem a kifizetetlen villanyszámlák következményét jelenti. Látható 2D-ben, 3D-ben, IMAX 3D-ben, 4DX-ben és feliratos változatban is. Szinkronizált, 112 perc, Forum Hungary. 12 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

thor_2_hun_poszter_vegso.jpg

Címkék

fantasy cameron diaz marvel comedy animation thor penelope cruz forum hungary drama ridley scott javier bardem catherine deneuve intercom sequel cirko cormac mccarthy michael fassbender chris hemsworth provideo tom hiddleston bard pitt eurocinema cinetel children movie 3d cinema vertigo media anjou lafayette heti bemutatok cinenuovo

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr35632473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K. Kálmán 2013.11.14. 09:39:54

Érdekes, hogy a Starbuck-ot a remake bemutatója előtt újra műsorra tűzik. Szerintem érdemes megnézni, nagyon jópofa kis film. A remake-re nem is vagyok kíváncsi, lévén csak pár hónapja láttam az eredetit - és még ráadásul a rendező is ugyanaz. Az előzetes alapján nem hiszem, hogy felülmúlná az eredeti kanadai filmet.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása