aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 45. hét) Takács Máté
2013. november 07. 08:01:00

Kategória: film Szólj hozzá!

A forró szavannától kezdve a jeges óceánon át az ugyancsak nem kellemes hőmérsékletű világűrig terjednek a színterek most a mozikban. Heti bemutatók.

endersgame620.jpg

  • Dermesztő mélység (Djúpið). Izland Oscarra nevezett filmjében a test merül, a lélek pedig emelkedik, midőn a halászhajójával a jeges vízbe borult Guðlaugur Friðþórsson igaz története megelevenedik. A Csempészek és a 2 kaliber rendezőjétől, Mark Wahlberg nélkül. Feliratos, 95 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.
  • Khumba. A hézagos csíkokkal született ifjú zebrából válik a bajok mondvacsinált okozója, úgyhogy felkerekedik, hogy meglelje hiányzó csíkjait. Állítólag Az oroszlánkirály alkotóitól, nálunk az Alma együttes dalával. Látható 3D-ben és 2D-ben. Szinkronizált, 85 perc, ADS Service. 6 éven felülieknek.
  • Phillips kapitány (Captain Phillips). Ebben a szintén valós történet alapján készült drámában Tom Hanks ráeszmél, hogy van rosszabb fajta kalóz is annál, amely filmjeire pályázik kamerájával a mozi sötétjében. Feliratos, 134 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Végjáték (Ender's Game). Asa Butterfieldnek most a világűrben kell leleményesnek lennie, mikor ő válik egy invázió megfékezésének kulcsfigurájává. Ez már nem egy megtörtént eset, mégis ismerős lehet Orson Scott Card-kedvelőknek. Szinkronizált, 114 perc, ProVideo. 12 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

Címkék

harrison ford baltasar kormakur thriller animation sci fi drama tom hanks intercom paul greengrass adaptation provideo asa butterfield eurocinema children movie 3d cinema vertigo media heti bemutatok ads service

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr265618983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása