aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj belépőt a végjáték premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2013. november 01. 09:40:00

Kategória: film 1 komment

Orson Scott Card kultikus regényfolyamának első felvonása végre eljut a mozikba, és ha hihetünk Gavin Hood rendezőnek, akkor a film nem csak "minden idők legjobb videojátékának" élményét kínálja (gondolunk itt a hadi iskolára) fotorealisztikus látványvilággal, de a felnőtté válás lebilincselő bemutatását is. A Végjáték 2013. november 7-én startol a hazai mozikban, de ha nem bírod ki odáig, akkor gyere, játssz velünk, most ugyanis páros belépőt nyerhetsz a film premier előtti vetítésére.

endersgame620.jpg

A játékhoz nem kell mást tenned, mint válaszolni a következő kérdésre:

Harrison Ford játssza az Ender kiképzését vezető Graff ezredest. A legendás színészt ezt megelőzően melyik filmben láthattuk utoljára a magyar mozikban?

A) Cowboyok és űrlények
B) A 42-es
C) Paranoia

A válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2013. november 4-e, hétfő éjfélig! A tárgy legyen "Végjáték" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 3 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely november 5-én, kedd este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek, minden tűzerőt előre!

poster_endersgame_hun_final.jpg

Címkék

harrison ford jatek sci fi ben kingsley abigail breslin viola davis provideo asa butterfield hailee steinfeld enders game

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr725608970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.11.01. 14:22:13

November 4? Mióta startolnak hétfőn a filmek? :-))

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása