aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: the good dinosaur (2015) Németh Barna
2013. október 26. 14:48:00

Kategória: film 3 komment

Igaz, hogy 2015 novemberéig várnunk kell a Pixar művek dinoszauruszos kalandjára (amiben ugye nem jön el az a bizonyos üstökös, így a dinók tovább élnek), de kedvcsinálónak itt egy kis teaser poszter, hogy közelebbről is megismerhessük a karaktereket.

Az eredeti hangokat Lucas Neff, John Lithgow, Frances McDormand, Bill Hader és Neil Patrick Harris adja, de hát nekünk úgyis be kell érnünk néhány kevésbé híres orgánummal, úgyhogy ebbe a részébe ne éljük bele magunkat 2016-ig.

gooddinosaurposter.jpg

Címkék

disney comedy animation poszter forum hungary pixar poster anna paquin adventure neil patrick harris dinosaur john lithgow frances mcdormand judy greer bill hader children movie the good dinosaur aj buckley lucas neff

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr885600314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2013.10.26. 15:54:01

@Adam Van Helsing: egy poszter mióta meggyőző? az inkább az előzetes szokott lenni. :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása