aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 42. hét) Takács Máté
2013. október 17. 08:02:00

Kategória: film 3 komment

Beköszönt a világvége, utazunk az időben, gyorsulnak a csigák, Harrison Ford kopasz, Machete gyilkol. Megannyi alig hihető dolog. Heti bemutatók.

machete_kills.jpg

  • Időről időre (About Time). Richard Curtis igazából nem csak szerelemről szóló harmadik filmjében Domhnall Gleeson úgy ugrál az időben, mint a Lost - Eltűntek szereplőinek gondolatai. Eredeti nyelven a Cinema City Debrecen, MOM Park, Pécs és Szeged vetíti. Szinkronizált, 123 perc, UIP-Duna Film. 12 éven felülieknek.
  • Itt a vége (This Is the End). A cím nem Magyarország a filmet bemutató országok sorában elfoglalt helyére utal, hanem arra, amit folyton megjósolnak, aztán meg mégis elmarad; James Franco, Seth Rogen és a többiek azért eljátszanak a gondolattal. Feliratos, 107 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Machete gyilkol (Machete Kills). Machete nem ír ajánlót. Szinkronizált, 107 perc, A Company Hungary. 18 éven felülieknek.
  • Paranoia. Liam Hemsworth-nek üldözési mániája támad, miszerint belőle sose lesz akkora színész, mint Harrison Fordból és Gary Oldmanből. A nőt (Amber Heard) azért ő viszi haza. Feliratos, 106 perc, ProVideo. 12 éven felülieknek.
  • Turbó (Turbo). Hajsza a győzelemért gyerekeknek és puhatestűeknek: az Indy 500 megnyeréséről álmodó csigának egyszer csak elérhető távolságba kerülnek céljai. Látható 3D-ben és 2D-ben, eredeti nyelven a Cinema City MOM Park és a pápai Petőfi mozi játssza. Szinkronizált, 96 perc, InterCom. 6 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

poster_thisistheend_hun2.jpg

Címkék

harrison ford thriller comedy animation seth rogen intercom gary oldman romance james franco amber heard exploitation richard curtis provideo liam hemsworth children movie 3d cinema uip duna film brit flick heti bemutatok a company hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr575580122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.10.17. 08:27:05

Kíváncsi vagyok, hogy Pápán milyen sikerrel mennek ezek az eredeti nyelvű kópiák...

Machete és This Is The End kritika lesz?

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.10.17. 10:49:07

@Adam Van Helsing: Az előbbit még nem láttam, az utóbbit meg még ki kell heverni. Amúgy rettenetesen szarul állok szabadidővel. Bocs, hogy ez a kritikák mennyiségén is meglátszik. Ma viszont talán írunk vmi igazán friss cuccról.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása