aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj páros jegyet az i.k.3.0-ra, azaz új istván, a királyra! Zalaba_Ferenc
2013. július 29. 08:00:00

Kategória: zene kultura 6 komment

Már örvendeztünk egy sort az István, a király 30. évfordulós változata felett, és továbbra is nagyon várjuk a bemutatót, mert tele vagyunk égető kérdésekkel. Vajh Alföldi Róbert rendező szerint milyen egy kortalan/klasszikus rockopera kortárs változata? Vajh fel tudják-e venni a versenyt hangban és megjelenésben az új színészek a régiekkel? Vajh Stohl András is félmeztelenül prezentálja-e Koppányt? Minden bizonnyal mi is ott leszünk a budapesti bemutatón, melyre a szervezők, a blog.hu és blogunk jóvoltából most ti is belépőt nyerhettek.

Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni a következő nagyon egyszerű kérdésre:

Ki játszotta Koppányt az eredeti, 1983-as királydombi bemutatón?

A) Gazdag Tibor
B) Sasvári Nándor
C) Vikidál Gyula

A válasz betűjelét teljes neved és címed feltüntetésével küldd el e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2013. augusztus 11-e, vasárnap éjfélig! A tárgy legyen "IK30" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 2 db páros belépőt sorsolunk ki az I.K.3.0 budapesti bemutatójára. A nyerteseket e-mailben értesítjük az előadás részleteiről és a jegyek átvételéről. Figyelem: csak teljes névvel és címmel, valamint pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek kántálni: István! Koppány! István! Koppány!

Az I.K.3.0 névre hallgató előadásra többek között itt és itt lehet jegyet rendelni.

Címkék

rock koncert jatek anniversary stohl andras alföldi robert magyar zene alternative rock makranczi zalan laszlo zsolt banfalvi eszter schneider zoltan hever gabor blasko peter

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr605431525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.29. 08:50:01

hogy stohl félmeztelen lesz az szinte tuti, én arra vagyok kíváncsi, hogy aktuális divat szerint széjjel lesz-e varrva?!

Mert a filmesek is meg a színházasok is szeretik újabban a rosszakat, barbárokat, ősembereket tetoválni, és általában ész nélkül mindenféle csíkot kört rárakni...

(apocalypto a legjobb példa...)

fects 2013.07.29. 13:13:22

"Figyelem: csak teljes névvel és címmel"

Lakcím is kell?

goodjohnwin 2013.07.29. 16:58:44

Érthetetlen, hogy miért volt jobb lenyúlni a Trónok harca logóját és sémáját ahelyett, hogy a "klasszikus" logót korszerűsítették volna (userserve-ak.last.fm/serve/_/34173119/Istvn+a+kirly+disc+2+istvan+a+kirly.jpg)

kukac7 2013.07.29. 19:22:16

@fects: bazz, most nezem.
en nevvel kuldtem, eddig ugy kellett jatszani.

most mivan, hogy lesz?

kukac7 2013.08.08. 21:03:45

@Zalaba_Ferenc: sry, es ez micsoda elotte?
"A válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el e-mailben"
most nevvel vagy nevvel es cimmel, dontsetek el.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása