aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: david lynch & lykke li - i'm waiting here Kovács Erzsébet
2013. június 12. 09:58:00

Kategória: zene 10 komment

Újra csak felröppent mostanában a pletyka, miszerint David Lynch folytatni akarná mindazok kultsorozatát, akik a kilencvenes évek elején szívhattak bele az első legális cigarettába (hiszen kávét és cseresznyés pitét már addig is fogyaszthattak). Bár Cooper ügynök huszonöt év utánra ígért visszatérése éppen most lenne esedékes, mi azért nemigen hisszük, hogy a jelenleg zenélésbe merült Lynchet érdekelné a rég háta mögött hagyott Twin Peaks. Kárpótlásul íme a következő, The Big Dream című lemezéről az első dal, amelyre csakúgy elandaloghatunk, mint az előző Lynch-díva, Julee Cruise jól ismert elejefőcímére.

Címkék

videoklip hallgatnivalo david lynch alternative pop

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr745355361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ungverjaland 2013.06.12. 16:52:56

Én személy szerint nem várok Twin Peaks folytatást, ha már egyszer be lett fejezve (úgy ahogy) a sorozat, akkor hagyjuk úgy, így teljes a történet. Ugyanakkor egy új filmet nem bánnék Lynch-től, mondjuk az ezer éve dédelgetett Ronnie Rocket projectjét.

É2I 2013.06.13. 09:39:58

Folytatás? Egy legendát _nem _szabad_ folytatni, ha már egyszer lezárták. A nagy publikum jelentős része meg nem is érdeklődne utána, egyszerűen azért, mert nem tudja mi is volt az, amit most um. folytatnak. Jómagam meg azért nem nézném, mert tuti nem tudnám értékelni.
Nem beszélve arról, hogy a színészek már megöregedtek, nagyon erőltetett lenne. (Igaz a Dallast is folytatják, de nem is tudtam leülni elé)

Őrjöngő Sandy (törölt) 2013.06.13. 10:21:20

OK, mindenben igazad van és lehet, hogy a főoldali ajánlót sem te írtad (persze, hogy nem)
"AeonFlux Folytatódik a Twin Peaks?
Újból felröppent a pletyka. Amíg kiderül, hogy mégis mi lesz, Lykke Li feldolgozta minden idők legszebb főcímdalát."
Viszont szervesen a posztodhoz tartozik, ezért remélem nem veszed trollkodásnak, hogy szerintem a minden idők legszebb főcímdala erősen szubjektív megítélés alá esik. Annyira, hogy minden idők legszebb főcímdala egyértelműen a "Shiawase na hibi" a D. Grayman animéből. :)

www.youtube.com/watch?v=lLbIBjuEhMg

A Twin Peaks bemutatkozásakor új és jó volt. Visszanézve még mindig hangulatos, de hogy a történetet már ismered, esetenként már bosszantó is. Nadine hülyeségei és Laura anyjának sikoltozásai úgy általában.
Badalamenti pedig egy igazán jó zeneszerző.

afazekas 2013.06.13. 10:25:35

Lenne benne potenciál bőven.

A legjobb sorozat volt, akkoriban még nemcsak csöccsel, belezéssel meg hype-al adták el a sorozatokat...

clive. 2013.06.13. 11:48:37

Ha David Lynch ezúttal végig kitartana a sorozat mellett, akkor rettentő jó lenne, ha folytatnák.
A régi közel sem volt lezárva, sajnos torzó maradt.

Amúgy meg jól is elsülhet, hisz tényleg beszéltek egy álomjelenetben sokat arról, hogy majd 25 év múlva találkoznak újra.

Külföldi honlapokon lehetett olvasni arról, hogy olyan megoldással folytatnák a sztorit, hogy egy riporternő érkezne Twin Peaksbe, akit felkeltettek a megoldatlan gyilkosságok és az ő kutakodása során tudnánk meg, mi történt a régi sorozatban és második évad utána 25 évben. Szerintem nem rossz ötlet, mert így egyszerre lehetne új nézőket szerezni, amennyiben ügyesen oldják meg az újrakezdést azáltal, hogy új történetet kezdenek, de mellette apránként adagolt infokkal vezetik be őket az általuk nem látott régi évadok eseményeibe. Így meg a régi nézők meg megkaphatnák egy rég várt kedvenc történetének a végét.

Kovács Erzsébet 2013.06.13. 13:32:32

@Őrjöngő Sandy: Csakugyan ez volt a főoldali ajánló? Bizonyosan kialvatlan, rohanásban írta, aki írta.

Kovács Erzsébet 2013.06.13. 13:38:23

@Kovács Erzsébet: Grat, már javították is a félreértést.

Csubakka Mrozsek · http://orulunkvincent.blog.hu 2013.06.13. 14:08:21

imádom a régi sorozatot, néha még mostanában is bele bele nézek egy egy epizódba. szóval én mindenre vevő vagyok új szereprőkre is a régiekre is Lynch bácsi bármit csinálhat, rám számít6 : )

sidek 2013.06.13. 21:07:52

Ne a Twin Peaks-t folytassa, hanem végre csináljon egy új filmet! Amire viszont úgy látom már semmi esély. :(
Imádom a durván elvont filmjeit, de most valami hagyományosabbat, könnyebben érthetőt várnék tőle, mint pl. a Blue Velvet vagy Wild At Heart.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása