aeon flux

ready for the action now, danger boy?

filmklip: only god forgives / a nagy gatsby [the great gatsby] (2013) Fata Richárd
2013. április 29. 08:00:00

Kategória: film 2 komment

Akik jobban szeretnek önmegtartóztatást gyakorolni a majdani minél teljesebb moziélmény érdekében, azok most inkább görgessenek tovább, ellenben a hozzám hasonlóan gyengék, akik kevésbé bírnak a vérükkel, már most megnézhetnek több mint hat percet az év (egyik) legvárósabb filmjéből, három, nem meglepő módon rendkívül szuggesztív jelenet formájában, amelyek már az előzetesekben is nagy hangsúlyt kaptak – és amelyek közül az egyik instant esélyes a filmtörténelem legkínosabb randijainak képzeletbeli versenyében. Gosling ide, thai boksz oda, továbbra is nagyon úgy fest, hogy az Only God Forgives-ben Kristin Scott Thomas fog a legkeményebben büntetni (na jó, azért Ryan is odateszi magát a második klipben...).

A másik szuperstilizált cannes-i nagyágyú marketingesei szintén nem szűkmarkúak: A nagy Gatsby-ből hét rövid részlet (összesen közel öt percnyi anyag) látott napvilágot.

Címkék

thriller cannes drama leonardo dicaprio tobey maguire baz luhrmann martial arts romance kristin scott thomas adaptation ryan gosling carey mulligan nicolas winding refn filmklip jason clarke joel edgerton crime movie 3d cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr415251905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McCl@ne 2013.04.29. 08:23:57

Szép nap ez a mai (tegnapi), kaptunk még egy szép final trailert a F&F6-hez is!
Az az éttermi lassított mészárszék egy pillanat alatt visszarepíti az embert a '80-as évekbe, de még ott sem igazán a fősodorba! Ritkán ilyen gyönyörű az erőszak, Refn nagy mestere ennek!

vargatom 2013.04.30. 00:34:46

Reifnél különösen tetszik a hideg és meleg fények társítása a karakterek helyzetével... De a kompozíciók is jók, ahogy simán csak egy új kameraállással kifejezi a szereplők viszonyát. Áhh, baromi jó, mikor jön már ez is?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása