aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: beverly hills-i zsaru, a tévésorozat Zalaba_Ferenc
2013. március 17. 14:30:00

Kategória: tv 2 komment

Szerintem kevés az olyan filmrajongó, aki szívesen venné, ha valaki birizgálná a Bevery Hills-i zsarut. Ez a film (és annak remek második része) a nyolcvanas évek gyermeke volt annak minden előnyével és hátrányával (szabadelvű vs. szabálykövető zsaruk, ordibáló főnök, szűk farmer, nagy duma, politikailag inkorrekt rongyrázás, stb-stb.), s a rossz emlékű harmadik rész bebizonyította, hogy Axel Foley-nak már a 90-es években sincs semmi keresnivalója, nem hogy napjainkban.

A CBS-nél máshogy gondolják. Olyannyira, hogy az idei tévés szezon egyik legnagyobb profilú sorozatát látják benne, amely felett Shawn Ryan (Kemény zsaruk) bábáskodik, és ugyan nem Eddie Murphy játssza benne a főszerepet, de a Barry Sonnenfeld által dirigált pilotban nem egyszerű vendégszereplőként sertepertél majd (továbbá későbbi epizódokban is feltűnhet majd), és a hírek szerint még Judge Reinholdot is berántja a buliba.

A sztori Axel fiára, Aaron Foley-ra (Brandon T. Jackson, Trópusi vihar) fiára fókuszál, aki szintén Detroitban zsaruskodik, és szeretne kinőni a fater árnyékából, ehhez pedig véletlenül pont egy Beverly Hills-i ügy jelenthet neki ugródeszkát. A terepváltás során persze meggyűlik a baja a BHPD-vel, főleg annak szabályokhoz ragaszkodó ügyvédjével (Kevin Pollak). Same shit, different decade.

A pilot épp most forog, minek hála jött egy-két forgatási kép, hátha meghozza a kedvet (...NOT).

beverlyhillscop_tv_01.jpg

beverlyhillscop_tv_02.jpg

beverlyhillscop_tv_03.jpg

beverlyhillscop_tv_04.jpg

Címkék

tv show eddie murphy barry sonnenfeld cop movie tv kep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr535139426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.17. 16:53:33

nem kellene, ezt nagyon nem kellene. :S

natS 2013.03.18. 00:45:56

A rossz emlékű harmadik rész inkább azt bizonyította be, hogy nem elég a franchise név, nem árt egy épkézláb forgatókönyv sem alá... Van rá sok példa, hogy egy látszólag meghaladott koncepciót hogy lehet átkormáényozni egy új évtizedbe.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása