aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tedd, vagy ne tedd! de inkább ne tedd... Cseh Dániel
2013. február 05. 08:35:00

Kategória: film 18 komment

Emlékeztek arra az azonnal megcáfolt pletykára januárból, ami szerint Zack Snyder egy, az új trilógiától független, különálló Star Wars filmre készül? Nos, az Ain't It Cool News háza tájáról most ehhez kísértetiesen hasonló hírek érkeztek, szerintük ugyanis tervben van több, egymástól és az új trilógiától függetlennek tervezett film, ami egy-egy karakterrel foglalkozik csak, és ha ez nem lenne elég, a hírek szerint elsőként Yoda esne áldozatául a pénzhajhászásnak. Reméljük, még időben eszükbe jut, mi történt az X-Men filmekkel, amikor hasonló gondolatok szállták meg a Marvel fejeseit.

yoda-feature-620x250.jpg

És még néhány apróság...

Chris Pine remek ötletnek tartja, hogy Abrams kezébe került korunk két legnagyobb sci-fi univerzuma, egyedül akkor volna csalódott, ha a harmadik Star Trek film rendezését már nem tudná elvállalni, pedig a jelek egyelőre erre utalnak.

Warwick Davis, A Jedi visszatér egyik ewokja, milyen meglepő, nagyon szeretne egy szeletet a tortából, úgy tervezi, hogy Abrams filmjében ő lesz a negatív karakter, ráadásul fénykardot is szeretne a kezébe. Talán neki nem szóltak, hogy nem burleszk filmet készülnek forgatni?

A Dorkman művésznéven futó Michael Scott szintén szeretné feldobni az önéletrajzát az új trilógiában való szerepvállalással, ezért nyílt levélben szólította meg a rendezőt, amiben egyébként megnézhetitek, mire alapozza, hogy helye volna a forgatáson.

Címkék

star wars star trek jj abrams chris pine

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr305063504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.02.05. 09:04:58

Nos, ha csinálnak önálló Yoda-filmet - amit nagyon nem szeretnék -, akkor abba nyugodtan belerakhatják Warwick Davist, és akkor talán végre valaki egy szintre kerül Yodával, és nem kell majd úgy pattognia, mint egy akrobata mongúznak. Nem mintha így komolyan lehetne venni...

mikice 2013.02.05. 09:30:43

Nem tudnék végignézni egy olyan filmet, amiben Yoda folyton szarik az angol nyelvtan szabályaira.

Blaine 2013.02.05. 09:35:24

Warwick Davist elég nehezen tudom Sith nagyúrként elképzelni,de ettől függetlenül még elég jó gonosz lehetne. Peter Dingklage Tyrion Lannisterét mindenki annyira bírta,nem értem,akkor miért vagyunk ennyire szkeptikusak.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.02.05. 09:37:42

@mikice: :D

Pedig a messzi messzi galaxisban lenne annyi szereplő, hogy simán lehetne komplett sorozatokat, trilógiákat csinálni.

(mondjuk az x-menben is nem is értem, hogy mi történt velük a posztoló szerint???)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.02.05. 09:43:55

@Cseh Dániel: annak tényleg vitatható a sikere, de a 1st class utána már csorbát köszörült, és reméljük a következő Rozsi film is jó lesz. ;)

Cseh Dániel · http://aeonflux.blog.hu/ 2013.02.05. 09:48:53

Elképzelhető, de a trilógia után a Fox is úgy volt vele, hogy jöhetnek sorban Wolverine, Magneto, és a többiek, de nem véletlenül nem lett belőle semmi.

A First Class a második résszel együtt a kedvencem a sorozatból, én most az önálló filmekről beszéltem csak.

Llew 2013.02.05. 09:57:11

Not, I hope they will.

Yoda film ne legyen semmi képen. Hagyják szegényt békében nyugodni.
Lucas úgy sem fog azok után, amit itt elszabadított az eladással.
Ha már minden áron ilyen filmeket akarnak, akkor legyen egy önálló Darth Maulról, ahol két mondatnál többet beszél, miközben végi kaszabolja a galaxist.

@Blaine: szar példa, mert rohadtul nem a testi adottságaikon múlik, hanem, hogy Peter Dingklage Tyrion előtt is jó színész volt, Davis meg, nem annyira az

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.02.05. 10:04:47

@Cseh Dániel: hát igen, mondjuk a 1st class gyakorlatilag egy magneto film. ;)

De igazad van deadpool se meg többi se jött, pedig...

@Llew: így van darth maulról kéne film, sok!!!

Blaine 2013.02.05. 10:25:39

@Llew: Peter Dinklage nem véletlenül kapott Emmy-t de a Trónok harca előtt nem nagyon kapott esélyt arra,hogy megcsillogtassa a drámai vénáját. Én legalábbis csak a Küszöbben és a Halálos temetésben láttam,és egyikben sem igazán a színészi tehetsége miatt volt emlékezetes.Warwick Davis pedig nem hiszem hogy annyira csapnivaló lenne,csak ne szerepljen több Gyilkos Kobold filmben.

Llew 2013.02.05. 11:39:11

@Blaine: azért a Kés/alattban már előtte is jó volt.
Warvick kapcsán meg, bár rengeteget foglalkoztatják, a Life's Too Short-on kívül nem nagyon hallottam olyan szerepről, amiben ténylegesen színészkedett volna.

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2013.02.05. 12:22:17

@Blaine: Ott van Az állomásfőnök is!

www.imdb.com/title/tt0340377/?ref_=sr_1

On: a Star Wars meg már eddig is kicsit gagyi volt, de ha ezt meglépik, az már egyenesen szánalomra méltó.

Blaine 2013.02.05. 13:21:52

@Pitypalatty úrfi: Bevallom eddig még nem láttam,de érdekesnek tűnik az előzetes alapján.
@Llew:A kés alattot,sem láttam. Amúgy nem biztos,hogy örülsz neki de Darth Mault visszahozták a Klónok háborúja sorozatba,úgyhogy most már robotlábakon osztja a halált.Mondjuk egy film bizonyára jobb lenne,de kétlem,hogy ezek után bármit kezdenének a karakterrel.
Egy yoda filmmel szerintem az lenne a baj amit sokan sérelmeztek a Klónok támadásában is,hogy túl sok a CGI.Pláne ha már a főszereplőnk is csak animálva lenne.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.02.05. 14:18:18

@Blaine: én amolyan előzményfilmben gondoltkodtam ,mikor darth maulra gondoltam.

Llew 2013.02.05. 19:46:36

@Blaine: nézem a TCW-t és tudok Maul visszahozásáról, de nem örülök neki. Elbagatellizálta az EP I végét, és Obi-Van eredményét, mesterré válásának alapját húzta ki.
Egyébként én is max egy EP I előtti róla szóló filmre gondltam, mint @doggfather:

Régi Péter 2013.02.06. 08:32:15

Érthetetlen ez a szűkkeblűség egy még el sem készült filmmel kapcsolatban. Miért ne lehetne kisebb költségvetéssel is normális, nézhető filmet csinálni? Egy megfelelő kvalitásokkal rendelkező filmrendező/forgatókönyvíró akár még a rancorn-idomárokról is tudna jó tv-sorozatot készíteni. Persze ilyenből kevés van, és ráadásul nem ők irányítanak egy-egy projektet, hanem a producerek.

Llew 2013.02.06. 09:41:21

@Régi Péter: az a baj és a húzódozás oka, hogy hogy ezek a filmek valószínűleg nem a névtelen rancorn-idomárokról fognak szólni, hanem inkább valamelyik fő karakterről, amikre nem igazán van szükség, mert vagy eleget tudunk róluk, vagy a túl sok információ direkt ártana nekik. Lásd Yoda, akinek pont az adja a misztikumát, hogy vénséges vén, mindenki úgy képzeli, hogy már ilyen öregnek születette és még a fajáról sem tudunk semmit.
A másik fele, hogy a meglévő karaktereket egész komoly háttértörténetekkel látták már el évek, évtizedek alatt könyvekben, képregényekben. Ezek átírása a rajongók között sem aratna osztatlan sikert. Lásd Maul felélesztése a The Clone Wars animácós sorozatban.

Semmi szükség pl. egy Darth Vader gyerek koráról szóló filmre. Hopp, ilyen már van három is.

A rancorn-idomáros ötlet jó, de nem lehet rá blocbuster filmet alapozni.
Én arról a fazonról tudnék elképzelni egy mozit, akit tizenkét naprendszerben ítéltek halálra távollétében, akinek Ben a Cantineban levágja a karját. Viszont ilyen nem nagyon lesz.

Vagy egy igazi Klónok háborúja film. Valódi háborús film egy tucat, a húsdarálóban lévő klónról, jedik, meg ismert karakterek nélkül.

Olyan sztori kéne, amiben a főszereplők helyett kisemberek oldaláról látunk történeteket, esetleg az ismert eseményeket egy másfajta "bizonyos szemszögből".
Ugyan akkor tartok tőle, hogy ez a mozifilm dömping végleg beteszi a kaput a korábban tervezett SW sorozatnak.

Ismertebb szereplővel esetleg egy Boba Fett karrier megalapozó éveiről szóló történetet tudnék elképzelni. Egy kis csempészes, gengszteres, fejvadászos maffia sztori, mindenféle nagy galaktikus tét nélkül, a Birodalom éppen csak a háttérben történő feltűnésével.
Ugyan akkor tartok tőle, hogy

Blaine 2013.02.06. 10:32:16

@doggfather: Egy előzményfilm amiben benne van Darth Maul? nem lenne rossz,sőt! Ha még Samuel L Jacksont is visszahoznák Windunak akkor meg aztán már foglalnám is a helyem a moziba.Viszont szerintem akkor már túl zavaros lenne elhelyezni az idővonalban,és megkavarná a casual nézőket.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása