aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 3. hét) Takács Máté
2013. január 17. 08:18:46

Kategória: film 1 komment

Jamie Foxx elszabadul, John Hawkes-t kezelésbe veszik, Bill Murray-t meglátogatják, az angolok meg a maguk módján humorizálnak. Heti bemutatók.

django_unchained_small.jpg

  • Django elszabadul (Django Unchainded). Quentin Tarantino nyolcadik filmje is igen erőszakos, és van, akit ez még mindig meglep. Szinkronizált, 165 perc, InterCom. 18 éven felülieknek.
  • A kezelés (The Sessions). A vastüdőhöz kötött John Hawkes testi örömre vágyik, Helen Hunt pedig segít neki ebben. Feliratos, 95 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • A király látogatása (Hyde Park on Hudson) A beszédével küszködő angol uralkodó a járásával küszködő amerikai elnökhöz érkezik, de a téma aligha a logopédus vagy a gyógytornász lesz. Bill Murray Golden Globe-jelölt alakításával. Szinkronizált, 95 perc, Big Bang Media. 12 éven felülieknek.
  • Vérturisták (Sightseers). A gonosz kötött pulóvert hord, avagy egy különc pár sajátos elképzelései a kirándulásról. Feliratos, 88 perc, Cirko Film. 18 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

poster_djangounchained_hun2.jpg

Címkék

western tarantino comedy drama jamie foxx bill murray leonardo dicaprio intercom cirko helen hunt christoph waltz john hawkes magyarvalosag big bang media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr165023024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.01.17. 09:06:25

A Vérturisták fent van a radaron, és majd a Django is kap egy eredeti nyelvű újranézést. A királyos találkától fázom, A kezelés megvolt (érdemes).

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása