aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tina, amy, converse és a golden globe Lombos Péter
2013. január 01. 10:19:44

Kategória: 2 komment

Ránk köszöntött az újév, meg is kaptuk az idei Golden Globe-díjátadó házigazdáinak hivatalos promófotóját. Ha valaki lemaradt volna a hírről, akkor azt rögtön január elsején el is keseríteném azzal, hogy három évnyi (folyamatosan gyengülő, de még így is zseniális) Ricky Gervais-show helyett Tina Fey (A stúdió) és Amy Poehler (Városfejlesztési osztály) személyében új hostokat köszönthetünk. A magyar idő szerint január 14-én hajnalban tartandó filmes átadó jelöltjeit erre találjátok.

Azért a Converse-csukás hölgyek jól mutatnak!

PHguaVe6gIlNjl_1_l.jpg

Címkék

golden globe tina fey dijszezon dijszezon 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr464990050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalosi Ádám · http://aeonflux.blog.hu 2013.01.01. 15:04:39

Elkeseríteni?! Évek óta reménykedem benne, hogy adnak Tina Feynek egy díjátadót, de arra legvadabb álmaimban sem mertem volna gondolni, hogy a másik legjobb női komikust is hozzácsapják. Mennyeinek ígérkezik.

Lombos Péter · http://prolihisztor.postr.hu 2013.01.01. 15:17:40

@Angyalosi Ádám: Én azért tartok attól, hogy most Fey elkezdi a várakozások miatt túljátszani a szerepét... pedig egy jóféle 30 Rock-stílus most jól jönne, ha már ekkorá váltottak

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása