aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 46. hét) Takács Máté
2012. november 15. 08:42:07

Kategória: film 4 komment

Királyokról, vámpírokról, házmesterekről, rendezőkről, halakról, kutyákról. Heti filmbemutatókról.

twilight_4.2.jpg

  • IV. Henrik, Navarra királya (Henri 4) Európai koprodukciós történelmi film Navarrai Henrikről Heinrich Mann regénye alapján, állítólag Ridley Scott modorában. Erről meggyőződni Budapesten, Egerben, Gyöngyösön Szegeden és Szolnokon lehet a héten. Szinkronizált, 155 perc, ADS Service. 16 éven felülieknek.
  • Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2) Befejeződés, beteljesedés, leszámolás, megbékélés és egyéb jelentőségteljes dolog, ami a hosszú filmsorozatok végén helyet szokott kapni. Feliratos, 115 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • Amíg alszol (Mientras duermes) Mialatt durmolsz, a [rec] rendezője rád hozza a frászt ezzel a díjnyertes (oké, a spanyoloknál nem nehéz annak lenni) thrillerrel. Budapest, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Miskolc, Szeged és Szolnok lakói alhatnak nyugtalanul a továbbiakban. Feliratos, 102 perc, Mozinet. 18 éven felülieknek.
  • Ez nem egy film (In film nist) Dokumentumfilm Jafar Panahi rendező megpróbáltatásairól és a kortárs iráni mozi kéretlen helyzetéről. Megtekinthető a főváros több mozijában. Feliratos, 75 perc, Anjou Lafayette. 12 éven felülieknek.
  • Marieke, Marieke Az apa nélkül felnövő, 20 éves címszereplő idősebb férfiak karjában keres vigaszt. A Tabán mozi tart belőle egy szem vetítést a héten. Feliratos, 85 perc, Anjou Lafayette. 12 éve felülieknek.
  • Némó nyomában 3D (Finding Nemo 3D) A Pixar közkedvelt munkája egy dimenzióval megtoldva tér vissza a mozikba kilenc év után. Ússz és evezz! Látható Cinema City mozikban és a kecskeméti Malom moziban. Szinkronizált, 96 perc, Fórum Hungary. Korhatár nélkül megtekinthető. (kísérőfilm: Partysaurus Rex)
  • Popper Péter: Emberekről, állatokról - Fantáziák a kutyáról A népszerű pszichológus immáron mozgóképes formában is terjeszti tanait, méghozzá az ember legjobb barátjáról. Budapest, Miskolc, Szeged és Szentendre nézői vehetnek részt az előadáson. 65 perc, Cirko Film. 12 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

horror fantasy magyarfilm animation mozinet forum hungary drama pixar cirko documentary provideo eurocinema magyarvalosag children movie 3d cinema anjou lafayette heti bemutatok ads service

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr124908031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.11.15. 09:13:30

Ami érdekelt, azt már láttam, a Némó harmadik dimenziója nem vonz, a Twilight-szériának pedig már az első részénél elakadtam. Mi lesz jövő héten?

-creeper- 2012.11.15. 09:31:44

Huhúú, én is a jövő hétre gyúrok - argo meg atlasz.
De a duermes jöhet innen.

K. Kálmán 2012.11.15. 10:40:46

A jövő heti bemutatókat várom én is. Bár nem tudom, kies városomban számíthatok-e akár Argó-akcióra, akár Felhőatlaszra.
Tényleg: van valami info róla, hogy ezek hány kópiában lesznek bemutatva?

freddyD 2012.11.15. 11:30:20

Az "Amíg alszol" érdekel valamennyire, a maradék semennyire. Jövő hetet én is jobban várom.

ARGO!
ARGO!
ARGO!
ARGO!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása