aeon flux

ready for the action now, danger boy?

james cameron: mégsem csak az avatar? Fata Richárd
2012. október 24. 15:19:23

Kategória: film 5 komment

James Cameron talán mégsem gondolta annyira komolyan, hogy hátralévő aktív éveit kizárólag az Avatar-univerzum tágításának és a mélytengeri búvárkodásnak kívánja szentelni. A Hollywood Reporter friss híre szerint ugyanis a rendező megszerezte a The Informationist című Taylor Stevens-regény megfilmesítési jogait, és saját maga szeretné megrendezni az adaptációt. Cameron fantáziáját valószínűleg a könyv kemény női főhőse ragadta meg, akit producertársa, Jon Landau nagyvonalúan csak Lisbeth Salander és Jason Bourne keverékeként jellemzett. A sztori szerint az Afrika szívében, fegyvercsempészek és zsoldosok közt felnőtt Vanessa 'Michael' Munroe gazdag ügyfeleknek ad el különböző információkat, ám amikor egy milliárdos felbéreli eltűnt lánya felkutatására, akkor kénytelen visszatérni Afrikába. Idén már a regény folytatása is megjelent, így a Salander- és Bourne-párhuzamok akár a franchise-potenciál szempontjából is helytállóak lehetnek. Azt viszont, hogy mikor lehet ebből ténylegesen is film, az Avatarok fényében (a Battle Angel-ről meg már nem is beszélve...) egyelőre megsaccolni is bátor dolog lenne.

jamescameron620.jpg

Címkék

avatar james cameron adaptation filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr514867568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metalos 2012.10.24. 16:55:35

Kemény női főhős? Lisbeth Salander? Noomi Rapace-t főszereplőnek. :)

batboy 2012.10.24. 17:35:00

Cameron megint mesét mond.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.24. 17:40:46

Én minden Cameron által bejelentett projektnek örülök - hisz még mindig őt tartom a földkerekség egyik legjobb filmesének -, csak könyörgöm, ne üljön rajtuk évekig, hisz már most 58 éves, és úgy néz ki, mintha 75 lenne. :\

Vektor. (törölt) 2012.10.24. 18:40:12

Hiszem, ha látom...

Még legalább kétszer megmenti az emberiséget a South Parkban, mire ebből film lesz. :)

Andrews 2012.10.24. 18:57:08

Sokat idegeskedik az tuti. :) Nem kis filmeken dolgozott technikailag, stábilag. stb. Peter Jackson is mindig ideges volt hogy sikerül e befejezni a Gyűrűk Ura filmeket időre a Hobbitnál még gyomorfekélyt kapott a sokáig való tologatásától és perektől meg gondoktól főleg az idegességtől gondolom mindezek után. Fogyott is nem keveset és megőszült picit pedig ő is még 50 éves csak.

Mondjuk ha Cameron 10 évet ült a vadítóan újító és friss Avatar 1. részének történetén :) akkor most mennyit fog vajon? :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása