aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: 007 - skyfall (2012) Zalaba_Ferenc
2012. október 07. 16:51:55

Kategória: film 9 komment

Az új, nyomokban új jeleneteket is tartalmazó trailernek már Adele húzza el a nótáját... Talán ezért is nem tűnik olyan izgalmasnak?

Címkék

trailer bond daniel craig sam mendes ralph fiennes javier bardem adele judi dench spy movie brit flick

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr864824976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

batboy 2012.10.07. 17:32:26

fel sem tűnt, hogy eddig izgalmas lett volna bármelyik trailer is...élen a "jönnek páran, hogy megöljenek minket. de én előbb ölöm meg őket!" népi rigmussal. :DD

ez legalább valamilyen.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.07. 17:49:13

@batboy: Azt mintha csak az elsőben sütötték volna el, s az se olyan gázos, mint gondolnád. Meg aztán ott volt az a klafa szópárbaj, a másodikban meg a mandzsettás poén, ami el-ké-pesz-tő-en jó. Adele szájában meg megalszik a tej. :)

Az ezredes 2012.10.07. 17:49:13

Ezeknek a világsztároknak olyan a Bond-dal, mint a magyar popzenésznek a falunapi hakni. Sika, kasza, léc.

toshiro · http://cargocollective.com/bpakozdi 2012.10.07. 18:34:13

Azért a Muse - Supremacy kihagyott ziccer volt basszus. Hangulatos az Adele féle falunapi hakni is, viszont a 'Supermaci' üt mint az ipari áram. Nyers, erőteljes, mint a baltaarcú Craig.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.07. 18:37:16

@toshiro: Hmm, azért annak is vannak erőteljesen nőies formái, de azért sokkal inkább az...

GaBika84 2012.10.07. 20:26:21

@Zalaba_Ferenc:

Ez a "jelenlegi" ign" által feltöltött trailer szerintem egy vágott változata az eddigieknek, Adele dalával, nem pedig új anyag. Hivatalos, amit a Sony Pictures és MGM feltölt.

Muse - Spuermacy nem rossz, de talán úgy gondolták a britek, hogy az olimpia után pihenjenek egy kicsit. :)

Adele tehetséges, hülye aki kételkedik ebben, bármilyen szinten. Ha pedig az MGM, Sony Pictures, Barbara Broccoli vagy mit tudom én ki rábólintott, akkor ez van.

A "Supermacy" szerintem kicsit lassított, mondanivalóval enyhén fűszerezettt változata lehet az "Another Way to Die" c. számnak, ami ugye a 22-dik Bond film betétdala volt.

Persze az is lehet, hogy Adele fizetett (menedzsmentje) jó sokat, hogy ő legyen az aki elkornyikálja a Bond-főcmdalt (részben ő írta).

Miért egyezik meg a film és annak főcímdalának címe? Jó kérdés. Talán egy interjúban majd válast kapunk rá.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.07. 23:03:23

@GaBika84: Azt senki sem vitatja, hogy hivatalos a trailer - jeleznénk, ha nem az lenne -, és mintha látnék benne egy-két új képkockát a vonatos akció környékéről, de az is lehet, hogy odaképzelem. Adele tehetségét nem vitatom (másokkal szemben), sőt drukkoltam is annak, hogy ő énekelje fel a Bond-dalt, az már más kérdés, hogy nem lett jó. Mármint nekem nem tetszik (és nehezen tudom elképzelni azt, hogy van olyan jóérzésű ember, aki azokat a gagyi háttér-vokálokat jónak tartja).

TomPowell25 2012.10.08. 08:25:23

@Zalaba_Ferenc: én jóérzésűnek tartom magam, de valamiért bejönnek a háttér-vokálok is, meg úgy az egész dal, ahogy van.:)
Pedig én nem különösebben örültem neki, hogy Adele fogja énekelni. A Muse dalát elég vagánynak tartom, de személy szerint örülök, hogy ennyi év után van egy hagyományosabb Bond-dal hallható.

GaBika84 2012.10.08. 16:40:39

@Zalaba_Ferenc:

Az MGM és a Sony sem adta ki, csak az IGN töltötte fel, ráadásul most (2012.10.08., 16:37) a "video feltöltője nem tette elérhetővé azt a Te orszáodban" üzenet jelent meg. Szóval vitatnám, hogy ez "hivatalos trailer" lenne, mert Skyfall / Adele / trailer kulcsszavak kombinációjára rákeresve tucatnyi változatot kapunk.

Az, hogy esetleges új jelenetek láthatóak (kérdéses a dolog), nem jelenti, hogy hivatalos előzetes lenne.

Azért ások ízlését és véleményét NE határozd meg. :) Jó a Muse és Adele dala is, de nálam most Adele nyert. Ja és Muse "olimpiai" zenécskéjét is lecseréltem volna, ahogy nem fogadnám el őket Bond-főcímzenének sem. :S

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása