aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: magyar avatar bd3d-borító Zalaba_Ferenc
2012. szeptember 18. 14:48:18

Kategória: bd 4 komment

Október 24-étől végre nem kell tévét vagy egyéb műszaki cikket vásárolnod ahhoz, hogy hazavihesd BD3D-n a 3D-s formátum talán legnagyobb élményét adó Avatart. A kiadvány hivatalos magyar borítóját nálunk tekintheted meg először.

Egyelőre nem vagyok biztos abban, hogy az InterCom által közölt specifikációk pontosak, hisz ahogy elnéztem, a film sok helyütt háromlemezes (BD3D + BD + DVD) csomagban jelenik meg, és a magyar borító is három korongot ígér, ellenben a kiadott és a kiadó által megerősített specifikációk szerint a nálunk megjelenő változat kétlemezes lesz egy BD3D-vel, amely a film 2D-s változatát is tartalmazza, illetve egy DVD-vel rajta a film 2D-s változatával (és ha ez nem lenne egyértelmű: a korongokon a moziváltozat lesz). De ez igazából részletkérdés. A kép 1.78:1 arányú, a magyar hang DD5.1-es, az angol dts-HD MA 5.1-es lesz (DVD-n persze ez utóbbi is csak 5.1-es), és kérhetünk hozzá magyar és angol feliratot. Ó, és a legfontosabbat majd elfelejtettem: a kiadvány Media Markt-exkluzív lesz, azaz csak ott vásárolhatjátok meg.

bd3d_avatar.jpg

Címkék

avatar fantasy sci fi james cameron sigourney weaver sam worthington zoe saldana fox bd 3D cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr934785817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Critpic 2012.09.18. 16:14:43

Ez meg miért 16-os?

purga · http://horrormirror.blog.hu 2012.09.18. 16:18:09

Az a Media Markt amely nem rég ezresért szórta ki a BD raktárkészletét? Most meg exkluzívak akarnak lenni? Az ilyen szintű pofátlanságra van egy külön szó, csak nem jut szembe.

Atkakukac1989 2012.09.18. 18:45:01

Ez a borító egyszerű és csodálatos. Vajon csak nekem tetszik?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása